Inoxcar 100% Inox Sport kipufogó, alkalmas a "Central" BMW Mini Cooper S (170LE) 2001-2x80mm-hez típusspecifikus tuning hátsódob, sportkipufogó

Ingyenes házhozszállítással
  • Inoxcar 100% Inox Sport kipufogó, alkalmas a
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#218280-IX MICO0380
Eredeti ár / 1db:
Ft
Bruttó fogyasztói ár / 1db:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
0 Ft

Inoxcar 100% Inox Sport kipufogó, alkalmas a "Central" BMW Mini Cooper S (170LE) 2001-2x80mm-hez típusspecifikus tuning hátsódob, sportkipufogó:

100% Inox Sport kipufogó 'Central' alkalmas BMW Mini Cooper S (170LE) 2001-2x80mm-hez A kipufogó az autó elengedhetetlen alkatrésze, ezért fontos a hibás kipufogót azonnal megjavítani vagy kicserélni. Természetesen a sportkipufogó nem csak a hibás normál kipufogó pótlására szolgál, hanem ezzel is felfrissíti autóját, és javítja a kipufogó által keltett hangot és az autó megjelenését! Az olasz InoXcar márka kiváló minőségű kipufogó-alkatrészek gyártására specializálódott versenyképes áron. Ezek az alkatrészek helyettesítik vagy kiegészítik a standard kipufogót, és biztosítják autója sportos hangzását. A sportkipufogók építéséhez technológiailag fejlett gépeket alkalmaznak, aminek eredményeként az egyes alkatrészekre külön figyelmet fordítanak. Ezt közvetlenül a részleteknél fogja észrevenni, mint például a forrasztási munkák és a tartókonzolok. A vizuális hatást biztosan nem felejtjük el, a kipufogókat pedig pompásan csiszolva szállítjuk. Az alkatrészek rozsdamentes acélból készülnek, így garantált a hosszú élettartam. Emellett az autója természetesen egyedi megjelenést is kap! Ezenkívül az InoXcar kipufogógázok optimális motorteljesítményt és nagyobb teljesítményt biztosítanak a csökkentett ellennyomásnak köszönhetően. Minden kipufogó speciálisan méretre készült, és kézzel készül, hogy pontosan illeszkedjen. Ez a cikk CE-tanúsítvánnyal rendelkezik, amely lehetővé teszi utcai használatra egész Európában.
Készen áll a BMW Mini Cooper S számára CE-tanúsítvánnyal ellátva Rozsdamentes acélból készült a hosszú élettartam érdekében

Inoxcar 100% Inox Sport kipufogó, alkalmas a "Central" BMW Mini Cooper S (170LE) 2001-2x80mm-hez típusspecifikus tuning hátsódob, sportkipufogó

Technikai adatok:

Modellek
Mini One/Cooper R50/R53

Inoxcar típusspecifikus tuning hátsódob, sportkipufogó:

Az InoXcar egy olasz márka, amely magas minőségű kipufogó alkatrészeket gyárt versenyképes áron. Ezek az alkatrészek szolgálnak a standard kipufogó cseréjére vagy kiegészítésére, és sportos hangot biztosítanak az autójának. Az InoXcar kipufogói kiváló minőségű rozsdamentes acélból készülnek, így hosszú élettartamot biztosítanak. Az alkatrészek egyedülálló megjelenést kölcsönöznek az autójának és optimális motor teljesítményt biztosítanak a csökkentett ellenállásnak köszönhetően. Az összes kipufogó speciálisan méretre készül és kézzel készül, hogy pontosan illeszkedjen. Ezenkívül az InoXcar kipufogók CE-jelöléssel rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy azokat az egész Európában utcai használatra is jóváhagyták.

Kérdések és válaszok Inoxcar 100% Inox Sport kipufogó, alkalmas a "Central" BMW Mini Cooper S (170LE) 2001-2x80mm-hez termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!

Inoxcar 100% Inox Sport kipufogó, alkalmas a "Central" BMW Mini Cooper S (170LE) 2001-2x80mm-hez vélemények és értékelések:

0 értékelés alapján / 5
Te lehetsz az első, aki értékelést ír!