Cosworth Nissan RB25DET (2.5L) Furat = 87mm T = 1.1mm nagyteljesítményű hengerfejtömítés

Ingyenes házhozszállítással
  • Cosworth Nissan RB25DET (2.5L) Furat = 87mm  T = 1.1mm nagyteljesítményű hengerfejtömítés 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#19570-
Eredeti ár / 1:
Ft
Bruttó fogyasztói ár / 1:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1
Egységcsomag:
1
Szállítási díj:
3.000 Ft

Cosworth Nissan RB25DET (2.5L) Furat = 87mm T = 1.1mm nagyteljesítményű hengerfejtömítés:

"

A Cosworth Nagyteljesítmé nyű hengerfejtömítések a legnagyobb igénybevétel eseté n is tökéletesen ellátják a feladatukat. Az általunk gyá rtott tömítéseket rozsdamentes acélból készítjük és egy visszahajtott záróréteggel látjuk el, így az elkészü lt tömítések sokkal haté konyabban működnek, mint a hagyomá nyos többrétegű acé ltömíté sek.

Ezen felül a nagyteljesítmé nyű hengerfejtömítéseket stancolással készítjük el egy olyan bevonattal ellátott acélból amely egyenletes és torzulásmentes formát biztosí t.

 

 

A gondos megmunkálá snak kö szö nhetően minden tömíté s rendelkezik a következő tulajdonsá gokkal:

  • Minden egyes réteget egyenként stancolással vágunk rozsdamentes acélból, amely sokkal pontosabb, mint a lézer technológiával vá gott tömíté sek.
  • A 0.25 micron vastagságú nitril réteggel előre bevont rozsdamentes acél biztosítja az egyenletes é s pontos tömítésekhez szükséges alapanyagot, amely mindenhol egyenletes vastagságú bevonattal rendelkezik.
  • A gyártási minősé gbeli tolerancia +/- 0.001&rdquo
  • A stancolásos gyártási folyamat biztosítja a sima vágási széleket, szemben a lézerrel vá gott tömíté sekkel.
  • A Cosworth által gyá rtott tömítések tartalmaznak egy visszahajtott záróréteget, ami rendkívüli merevsé get ad minden henger körül. A zárófelület szélessége alkalmazásonként változó, ezáltal biztosítva a lehető legjobb zárótulajdonsá gokat.
  • Kü lö nböző alkalmazásokhoz kü lö nböző vastagságú tömítések kapható k.
"

Cosworth Nissan RB25DET (2.5L) Furat = 87mm T = 1.1mm nagyteljesítményű hengerfejtömítés

Cosworth nagyteljesítményű hengerfejtömítés:

1958-ban Mike Costin és Keith Duckworth az angliai Actonban megnyitották első kis műhelyüket, azóta a Cosworth a Forma-1 történetének legsikeresebb motorgyártó cége lett.

Még 2004-ben is Cosworth motorok dübörögtek a F1-es autók 30%-ban, nem beszélve a Champ Car világbajnokságról és a Ford Focus WRC-ről. 2005-ben Cosworth motorral szerelték a debütáló Red Bull istálló autóit a F1-es szezonban. 2006-ban a Cosworth gyár látta el a Williams istállót egy vadonatúj V8-as motorral, amelyet később a 2006-os mezőny legerősebb és legjobban pörgő motorjaként ismertek el.
A Cosworth diadalútja jelenleg is töretlen Amerika vezető nyílt bajnokságaiban, így például a Champ Car-ban és a Forma Atlantic-ban. Az öt évtizedes mérnöki tapasztalat lehetővé tette a Cosworth számára, hogy az alkatrészpiacon is kamatoztatathassa tudását, így nagy teljesítményű motoralkatrészek széles választékát dobta piacra. A termékportfolió folyamatos bővülésével a Cosworth minőség mára már mindenki számára elérhetővé vált. Ismerje meg a Cosworth Suraru, Mitsubishi, Nissan és természetesen Ford motorjaihoz készített nagyteljesítményű termékeit a dugattyútól a komlett motorig

Garancia: 12hónap
Szállítási idő: 1-4hét
Csak szakember építheti be! Garancia csak igazoltan szakszerű beépítés esetén!

 

Kérdések és válaszok Cosworth Nissan RB25DET (2.5L) Furat = 87mm T = 1.1mm termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!

Cosworth Nissan RB25DET (2.5L) Furat = 87mm T = 1.1mm vélemények és értékelések:

0 értékelés alapján / 5
Te lehetsz az első, aki értékelést ír!