Van már programod augusztus 20-tól 22-ig?

Van már programod augusztus 20-tól 22-ig?

Akkor most megmondom mi lesz veled és velem...

Te elköltözöl a Devilre és amellett, hogy el leszel költözve 3 napig jól fogod magad érezni, én meg arról fogok gondoskodni, hogy ez így is legyen.

Hogyan?

1.

Készülj fel rá, hogy ez nem csak találkozó lesz, hanem most több autós rendezvényt összekapcsolva egy óriási égett gumiszagú nyálcsorgatós hétvégi bulit hozunk össze.

2.

Te is hiányoltad a korábbi Devil találkozókról a versenyeket és a driftet? Most lesz rallysprint verseny és drift is a rendezvény területén, mert Bali elintézte neked, azért mert szeretted volna a múltkor :)

3.

Egy sokkal zsírabb helyszínen lesz az egész 3 napos rendezvény, ugyanis ellepjük a Főnix csarnokot és még a hozzá tartozó parkolót is, csak megjegyzem, hogy ekkora rendezvényt még nem csináltak itt a Főnixben.

4.

Most sokkal több hozzád hasonló tuningőrülttel fogsz találkozni mint eddig, mert az augusztus 20.-i virágkarnevál, és a minden eddiginél nagyobb reklámkampány miatt rengeteg megyéből és a környező országokból fognak idejönni a legjobb tunerek.

5.

Olyan autókat fogsz látni a csarnok területén belül, amelyeket még egyetlen devil rendezvényen sem, de inkább olvasd el jó figyelmesen a programot itt ni...

6.

AUTÓ-MOTOR-TUNING SHOW programok ide kattintva

Hozzászólások Van már programod augusztus 20-tól 22-ig? cikkünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!