MTS-Technik Bmw 5 Series / E61 Kombi, 2004.03-2010.12-ig, Utcai széria állítható magasságú tuning sportfutómű

Ingyenes házhozszállítással
  • MTS-Technik Bmw 5 Series / E61 Kombi, 2004.03-2010.12-ig, Utcai széria állítható magasságú tuning sportfutómű 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#180029-61508021
Eredeti ár / 1cs:
Ft
Bruttó fogyasztói ár / 1cs:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 cs
Egységcsomag:
1 cs
Szállítási díj:
3.000 Ft

MTS-Technik Bmw 5 Series / E61 Kombi, 2004.03-2010.12-ig, Utcai széria állítható magasságú tuning sportfutómű:

Bmw 5 Series / E61 Kombi, Type: E61, 520i / 523i / 525i / 530i / 545i / 550i / 520d / 525d / 530d / 535d, 2004.03-2010.12-ig, Utcai széria - állítható magasságú tuning sportfutómű

Első tengely TÜV által elfogadott ültetési mélység: 20 - 65 mm

Hátsó tengely TÜV által elfogadott ültetési mélység: 20 - 40 mm

Első tengely terhelés: 1090 kg

Hátsó tengely terhelés: 1360 kg

Német nyelvű TÜV-engedéllyel rendelkezik!

MTS-Technik állítható magasságú sport futómű

Az MTS-Technik állítható magasságú sport futóművei tökéletes választás azon vásárlók számára, akiknek fontos a jó minőség és a kedvező ár! Fokozatmentesen állítható magasság így az útviszonyoknak megfelelően könnyedén beállítható az autó hasmagassága! Az MTS-Technik állítható futóműveinél optimális összhang van a rugók és a lengéscsillapítók között. 

Termékjellemzők:

  • az állítható magasságú futóművek rugóit az Eibach gyártja
  • a magasság szabadon állítható a legtöbb esetben 25 és 80 mm között
  • gáztöltetes lengéscsillapítók
  • magas hatékonyság extrém igénybevétel mellett is
  • két rétegű bevonat a hosszan tartó korrózióvédelem érdekében (sárga cink bevonat és fekete anodyzált alumínium alkatrészek)
  • tökéletes összhang rugó és lengéscsillapító között
  • a készlet plug & play, nem igényel módosítást az autó felfüggesztésében

Állítható magasságú futómű

Korábbi cikkszám: MTSGWBM38

Bmw 5 Series / E61 Kombi állítható magasságú tuning sportfutómű

MTS-Technik Bmw 5 Series / E61 Kombi, 2004.03-2010.12-ig, Utcai széria állítható magasságú tuning sportfutómű

Technikai adatok:

Modellek
BMW 5-Serie E60/E61 2003-2010

MTS-Technik állítható magasságú tuning sportfutómű:

Az MTS-Technik 2007-ben nyitotta meg logisztikai központját Lengyelországban. A komplex megoldások iránt egyre növekvő igény érdekében bővítette palettáját ültető rugókkal, állítható magasságú futóművekkel, sport lengéscsillapítókkal, stabilizátor rúd készletekkel. A piacon való megjelenés óta az MTS-Technik folyamatosan résztvevője számos nagy rendezvénynek. Köszönhetően a következetes és koherens minőségi árpolitikának, egyre több piaci részesedést, valamint egyre többen elégedett ügyfeleket szerzett a cég Európa szerte. Vásárlói visszajelzések alapján az MTS-Technik a legjobb ár/érték arányú termékeket biztosítja. Az MTS-Technik biztos benne, hogy ez a stratégia hosszútávon gyümölcsöző lesz! Garancia: ültetőrugókra ÖRÖK GARANCIA, lengéscsillapítók, fix magasságú futóművek, állítható magasságú sportfutóművek esetén 24 hónap! Szállítási idő: 4-5 munkanap, készlethiány esetén értesítünk!

MTS-Technik állítható magasságú sport futóművek jellemzői:

Az MTS-Technik állítható magasságú sport futóművei tökéletes választás azon vásárlók számára, akiknek fontos a jó minőség és a kedvező ár!

  • Fokozatmentesen állítható magasság, így az útviszonyoknak megfelelően könnyedén beállítható az autó hasmagassága
  • Az MTS-Technik állítható futóműveinél optimális összhang van a rugók és a lengéscsillapítók között
  • Az állítható magasságú futóművek rugóit az Eibach gyártja
  • A magasság szabadon állítható a legtöbb esetben 25mm és 80mm között
  • Gáztöltetes tuning lengéscsillapítók
  • Magas hatékonyság extrém igénybevétel mellett is - két rétegű bevonat a hosszan tartó korrózióvédelem érdekében (sárga cink bevonat és fekete anodyzált alumínium alkatrészek)
  • Tökéletes összhang rugó és lengéscsillapító között, a készlet plug & play, nem igényel módosítást az autó felfüggesztésében
  • A lengéscsillapítók vegyes töltetű, (gáz/olaj) 2 csöves Twin-Tube rendszerrel gyártottak

MTS-Technik fix magasságú sportfutóművek jellemzői:

Egy vásárlás - dupla haszon. Az autó ültetése mellett érdemes megfontolni, hogy ne csak az ültetőrugókat, hanem a lengéscsillapítókat is megfelelően rövidítettre cseréljük. Fontos, hogy a sport lengéscsillapító és az ültetőrugó karakterisztikái össze legyenek hangolva. A lengéscsillapítókra 2 év futásteljesítmény nélküli garancia vonatkozik, míg az ültetőrugók ÖRÖK GARANCIÁT kapnak.

Holland gyártmányú minőségi ültetőrugókkal szerelik a futóműveket. A sportfelfüggesztésekben használt rugók a legjobb minőségű króm-szilícium hidegen hengerelt acélból készülnek, emellett pórfestéssel védettek a korrózió ellen.

  • Kifejező színek
  • A rugók jellegzetes piros színe ellentétben áll a lengéscsillapítók élénk sárga árnyalatával
  • Észrevehető megjelenési, optikai javulás és a legfontosabb a vezetési stabilitás!
  • Nagy hatékonyságú lengéscsillapítók
  • Gázos és olajos twintube technológia stabil lengéscsillapító teljesítményt biztosít
  • A gyári lengéscsillapítótól 30%-al keményebbek
  • MTS Technik fix magasságú sportfutóművek lengéscsillapítóit vegyes töltetű, (gáz/olaj) 2 csöves Twin-Tube rendszerrel gyártottak.

Az MTS Technik sportfelfüggesztés használatával csökken a kerékív közötti távolság, az ültetésnek köszönhetően. Az ültetőrugók rugók és a megfelelően kiválasztott sportlengéscsillapítók kombinációja jelentősen javítja a vezetési minőséget. Kölcsönös összehangolásuk lehetővé teszi a kompromisszum elérését a merevség és a kényelem között.

Egy cél – sok lehetőség!

A sportfelfüggesztések széles választéka megfelel a felhasználói elvárásoknak. A különféle elérhető készletek finom vagy radikálisabb ültetést tesznek lehetővé.

MTS Technik ültetőrugók jellemzői:

  • Minden MTS Technik rugó kiváló minőségű króm-szilícium ötvözetből készül
  • MTS Technik ültetőrugókra ÖRÖK GARANCIA vonatkozik (csak a nálunk vásárolt ültetőrugókra vonatkozik)
  • Az MTS Technik ültetőrugók jellegzetes, sportos piros színt kapnak, a minőségi porfestésnek hála a rugók sokáig ellenállnak a korróziónak
  • A rugók által csökken a távolság a kerekek és a sárvédőív között, így sportosabb megjelenést eredményez
  • A progresszív kivitelű rugók nem csak az optikát javítják, hanem direktebb, feszesebb futóművet eredményeznek a lengéscsillapítók cseréje nélkül is, viszont nem megy az utazási komfort rovására.

MTS Technik toronycsapágyak:

Evolution 2 – az MTS Technik felső toronycsapágyak legújabb generációja!
Az új, továbbfejlesztett felső toronycsapágyak tervezésekor a „Daily stance - basic motorsport” szlogen inspirált bennünket. Azt szerettük volna, hogy a termék sportos jellemzőkkel (megnövelt merevség, új egygolyós gl szemes csapágy, szögbeállítás) rendelkezzen, miközben minimalizálja a mindennapi használat kellemetlenségeit, valamint a magas esztétikát (esztétikus fekete-arany).
Funkció:
A felső toronycsapágyak az alkalmazástól függően eltérő funkciókat látnak el. Az egyes alkalmazásokhoz tartozó funkciók pontos listája a termékleírásokban találhatóak. Az alábbiakban bemutatjuk mindegyiket, előnyeiket és felhasználásukat.
35%-kal nagyobb felületű csapágy (az Evolution 1-hez képest)
A felső lengéscsillapító rögzítés a legnagyobb túlterhelésnek kitett felfüggesztő elem. Erre készült az erősített toronycsapágy, amely az MTS Technik részese. Az MTS Technik által a semmiből tervezett csapágyait az irányelveink szerint gyártott csapágyat több tartóssági tesztnek vetették alá a gdyniai haditengerészeti akadémián. Hosszú élettartamukat a felhasznált anyagok biztosítják. A csapágy közepe krómozott csapágyacélból, míg a külső része rozsdamentes acélból készült. A teljes szerkezet zökkenőmentes működését a PTFE betét biztosítja, amely ráadásul tompítja a csapágy egyes részeinek működése során keletkező hangokat. Az új csapágyunk belső átmérője 18 mm, külső átmérője 35 mm, magassága 22 mm. Következésképpen 35%-kal nagyobb, mint az előző generációs csapágyak, így az egyik legnagyobb a piacon.
Szögletes golyóscsapágyak a toronycsapágyban (új!)
A felső rögzítéseknél alkalmazott különlegesség, hogy a rugós sapka szögletes érintkező golyóscsapágyas, ami garantálja a szerkezet kisebb terhelését és a nagyobb használati kényelmet. Ez a megoldás kiküszöböli az állítható felső toronycsapágyak felhasználóinak egyik legnagyobb problémáját - az „ugró” rugót.
A dőlésszög pontos beállítását fokra pontosan állíthatod.
Az autó jelentős süllyesztése a kerekek talajhoz viszonyított szögének változásával járhat. Az MTS Technik toronycsapágyakkal az autó hasmagassága tovább ültethető (lásd típusleírást). Az MTS Technik toronycsapágyak használatával a kormányzási szög beállítása is alkalmas. Ez az opció különösen akkor hasznos, ha a felfüggesztést motorsporthoz állítod be.
Az állítható magasságú tuning futómű felfüggesztések használhatóságának kiegészítése:
Az MTS Technik felső toronycsapágyai kiegészítik az állítható magasságú tuning futómű felfüggesztés használatát. Sok felhasználó számára a ültetés önmagában nem elegendő. A kormányzási pontosság és a kerék-kerékívhez való igazítása érdekében be kell állítani a kerekek dőlésszögét a kormánygeometria helyesbítéséhez. Ez az alapvető beállítás az MTS Technik felső toronycsapágyakkal lehetséges. Kialakításuk azt is lehetővé teszi, hogy más gyártóktól származó felfüggesztéssel is használják őket.
Az autó további ültetése:
Egy autó ültetéséhez gyakran minden milliméter számít. A kiválasztott MTS Technik toronycsapágyak lehetővé teszik a jármű további ültetését (lásd típusleírást).

Minőségellenőrzés:

Minden MTS Technik felfüggesztést alapos ellenőrzésnek vetnek alá, mellyel elérték a biztonságos és megbízható termékek elismerését.

Kérdések és válaszok MTS-Technik Bmw 5 Series / E61 Kombi, 2004.03-2010.12-ig, Utcai széria termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!

MTS-Technik Bmw 5 Series / E61 Kombi, 2004.03-2010.12-ig, Utcai széria vélemények és értékelések:

0 értékelés alapján / 5
Te lehetsz az első, aki értékelést ír!