H&R H&R Twin-Tube Coil Over Kit 1-es verzió, alkalmas BMW New Mini/Mini Convertible 2002-FA30-50/RA30-50mm-hez állítható magasságú tuning sportfutómű

Ingyenes házhozszállítással
  • H&R H&R Twin-Tube Coil Over Kit 1-es verzió, alkalmas BMW New Mini/Mini Convertible 2002-FA30-50/RA30-50mm-hez állítható magasságú tuning sportfutómű 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#212811-HR 353381
Eredeti ár / 1db:
Ft
Bruttó fogyasztói ár / 1db:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
0 Ft

H&R H&R Twin-Tube Coil Over Kit 1-es verzió, alkalmas BMW New Mini/Mini Convertible 2002-FA30-50/RA30-50mm-hez állítható magasságú tuning sportfutómű:

H&R Twin-Tube Coil Over Kit 1-es verzió, alkalmas BMW új Mini/Mini Convertible 2002- FA30-50/RA30-50mm-hez

A H&R ikercsöves rozsdamentes acél tekercs-áteresztői dinamikus kezelhetőséget biztosítanak kiváló kombinációval menetminőség. A progresszív rugók mindkét világból a legjobbat nyújtják, normál vezetés közben sima futást, kemény kanyarokban pedig határozottabb sebességet biztosítanak. Két változatban érhető el.

Az 1-es verzió rögzített fordulatszámú lengéscsillapítókat tartalmaz alkalmazásspecifikus rugókhoz.

A 2-es verziót a KONI-val közösen fejlesztették ki, és állítható lengéscsillapítókkal rendelkezik.

A termék előnyei:

  • A lengéscsillapítók polírozott rozsdamentes acél szerkezettel rendelkeznek
  • H&R precíziós tekercselésű progresszív tekercsrugók
  • Beállítókulcsok mellékelve
  • A trapézmenetes lengéscsillapító test szinte végtelen magasságállítást tesz lehetővé
  • Tartós korrózióvédelem
  • TĂśV jóváhagyással
  • Kiváló minőségű alkatrészek a hosszú élettartam érdekében
  • Németországban készült

Alkalmas:

Mini típushoz R50, Mini/Mini-N/R56, beleértve az UKL-C/UKL-L/UKL-K típust, beleértve a Clubmant, exkluzív JCW/JCW GP 2002-

R50 típusú mini kabrió, Mini/Mini-N /R56, beleértve az UKL-C/UKL-L/UKL-K típust, exkluzív JCW/JCW GP 2002-

Első tengely 30-50 mm/Hátsó tengely 30-50 mm.


Rozsdamentes acél acel szerkezet Fix lengéscsillapítók Dinamikus sportos teljesítmény

H&R H&R Twin-Tube Coil Over Kit 1-es verzió, alkalmas BMW New Mini/Mini Convertible 2002-FA30-50/RA30-50mm-hez állítható magasságú tuning sportfutómű

Technikai adatok:

Modellek
Mini Cabrio
Modellek
Mini One/Cooper R50/R53
Modellek
Mini One/Cooper R56

H&R állítható magasságú tuning sportfutómű:

H&R tuning futóművek

A H&R világszerte arról ismert, hogy csúcsminőségű futómű-megoldásokkal látja el több autós versenyszéria csapatait. A H&R suspension egy olyan német cég, amely sportos futóműveket gyárt és forgalmaz autók számára. A cég 1980-ban alakult, és a nemzetközi motorsportból származó technológiát használja fel a futóművek fejlesztéséhez. A H&R suspension termékei közé tartoznak a ültető rugók, a teljes futóművek, a lengéscsillapítók, a stabilizátorok és a kerekek közötti távtartók. A H&R suspension célja, hogy javítsa az autók teljesítményét, kanyarodási tulajdonságait és megjelenését, valamint biztosítsa a magas minőséget és biztonságot. A H&R suspension termékei számos autómárkához és modellhez elérhetők, és rendelkeznek a szükséges tanúsítványokkal és engedélyekkel. 
A német H&R több mint 10 éve fejleszt alkatrészeket a HWA-Motorsport számára, amely a DTM-ben szereplő összes Mercedes-Benz felszerelését végzi. Ezen kívül a Porsche Super Cup és a Porsche Carrera Cup mindegyik versenyzője alatt H&R futómű dolgozik. A H&R emellett fő támogatója a BF Goodrich versenysorozatnak is.Amellett, hogy a H&R számos túraautó-, GT- és Monoposto versenysorozatban érdekelt, a német cég beszállít a Forma-1 és a GP2 versenyek résztvevőinek is. Ezekben a megmérettetésekben a futóművek kivételesen nagy terhelésnek vannak kitéve.

Kérdések és válaszok H&R H&R Twin-Tube Coil Over Kit 1-es verzió, alkalmas BMW New Mini/Mini Convertible 2002-FA30-50/RA30-50mm-hez termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!

H&R H&R Twin-Tube Coil Over Kit 1-es verzió, alkalmas BMW New Mini/Mini Convertible 2002-FA30-50/RA30-50mm-hez vélemények és értékelések:

0 értékelés alapján / 5
Te lehetsz az első, aki értékelést ír!