Fk Automotive Volkswagen Golf 2 állítható magasságú tuning sportfutómű

Ingyenes házhozszállítással
  • Fk Automotive Volkswagen Golf 2 állítható magasságú tuning sportfutómű 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#131729-SMVW8015
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 cs
Egységcsomag:
1 cs
Szállítási díj:
3.000 Ft
 +36.70.23456.00
a Tuning Pápa segít neked!

Sőt! TAJ számból jósol is. Kérdezz bátran Balitól, mert ő tuning ügyben képben van és tök szívesen segít neked. Melyik tuning cucc lesz jó az autódhoz és melyik nem? Melyiket érdemes megvenni? Hívd most! Csekkjobári rákkjobári!

Fk Automotive Volkswagen Golf 2 állítható magasságú tuning sportfutómű:

 
Volkswagen Golf 2 FK állítható magasságú sportfutómű
VW Golf 2, Golf 3, Vento
Évjárat: 1991.09 - től
Typ.: 1H / 1HXO / 1E / 1EXO,
Tengelyterhelés elöl: 955 kg
Tengelyterhelés hátul: 820 kg
Figyelem!! Syncro és Variant  modellekhez NEM passzol!!
1 ÉV TELJESKÖRŰ GARANCIÁVAL!!!
Az ültetés mértékét -4 cm és -12cm között állítható egy állítókulcs segítségével!
A szett tartalma: 4db lengéscsillapító a hozzá tartozó rugókkal és az állításhoz szükséges 2db kulccsal
Cikkszám: SMVW8015
 
Az FK AK Street Állítható Magasságú Futómű Német gyártmányú "Made in Germany". Kiválló minőségű FK versenysport rugókból és FK gyártmányú sport lengéscsillapítókból áll. A legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelel, ezt bizonyítja a gyártás DIN EN ISO 9001-2001 minősítése is.
Minden FK futómű rendelkezik TÜV engedéllyel!
Az FK  állítható magasságú futóműnél a rugó és a lengéscsillapító pontos autóspecifikus összehangoltsága biztosítja a megnövekedett kanyarstabilitást és a magas biztontonságot a sportos vezetéshez.
 
Az FK Automotíve minden Futóműre: 1 ÉV GARANCIÁT ad!

Fk Automotive Volkswagen Golf 2 állítható magasságú tuning sportfutómű

Technikai adatok:

Modellek
Volkswagen Golf II 1983-1991

Fk Automotive állítható magasságú tuning sportfutómű:

Az FK Automotive világszerte híres a kiváló tuning termékeinek gyártásáról. Mi ezt nemzetközileg úgy ismerjük, mint „Németország elsőrangú forrásrésze”. Az FK Automotive jól ismert széles és páratlan termékskálájáról, ami magába foglalja a legújabb trendeket a legjobb minőséggel egyetemben. Világszerte több, mint 90 országban szolgáljuk ki vásárlóinkat és mindig azon vagyunk, hogy egyre többet és többet nyújtsunk a manapság már széles vásárlói körünknek. Az FK mögött azok az elégedett vásárlók állnak, akik igénybe veszik szolgáltatásainkat, megvásárolják termékeinket, mert a név garancia. Egyes fotók illusztrációk lehetnek!!!

Lámpák, oldal indexek, ködlámpák: A lámpák, indexek, oldalindexek árai párban értendőek! A világító testek 99%-a rendelkezik "E" minősítéssel, amennyiben nem, természetesen jelezzük a termékek leírásában!

Első lámpákra vonatkozóan: A lámpák 99%-a H1-es foglalattal rendelkezik! A garancia nem él, ha xenont szerelsz bele! A Xenon beszerelése a lámpa megbontásával jár, ezután a lámpa párásodhat, ami magával vonja a garancia elvesztését! Kivéve akkor, ha a külső kupak nem sérül!(Ez a xenon izzó kábelének elvágásával, majd annak átfűzésével a kupakon és újra összeforrasztásával kivitelezhető!)

A lámpatestekre 1 év garanciát vállalunk az ízzókra NEM (halogén ízzó,angel eyes ízzó, H1, H7, H4, W5W, T5)! KIVÉTEL A LEDES ÍZZÓ!!!

Fk rugószettek: (típustól függően 4db, kivéve torziós futóművel szerelt modellek), fixes futóművek, állítható magasságú futóművek árai garnitúrában értendő !!!

A csomagolás tartalma: 1 rugószett, 4 db csavarrugó Egyes típusok torziós rugózásúak pl.:Citroen Xsara, Peugeot 206, Vw Transporter T4, stb. torziós rugózásúak, tehát csak 1 pár rugót tartalmaz!

Fixes és állítható futóművek: 1 szett futómű (A szett: 4db lengéscsillapítót és 4db rugót tartalmaz, kivéve torziós futóművel szerelt modellek!)

Az FK High-Tec Sport Futómű Német gyártmányú "Made in Germany". Kiválló minőségű FK HighTec sportrugókból és speciálisan hozzá kalibrált FK HighTec sport lengéscsillapítókból áll. A legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelel, ezt bizonyítja a gyártás DIN EN ISO 9001-2001 minősítése is.

Minden FK futómű rendelkezik TÜV engedéllyel!

Az FK HighTec ültetőszettnél a rugó és a lengéscsillapító pontos összehangoltsága biztosítja a megnövekedett kanyarstabilitást és a magas biztontonságot a sportos vezetéshez.

Rendelési idő: Amennyiben van raktáron 1-2 munkanap, külföldi rendelés esetén kb. 2-3 hét az átfutása, ha nincs a nagykernek sem, akkor azt jelezzünk rendelés után pár nappal!!!

Az FK automotive termékekre vonatkozó garanciális idők: 

A fix magasságú futóművekre, ültető rugókra, állítható magasságú (Silver Line), rozsdamentes, saválló futóművekre 12 hónap!

Első és hátsó lámpákra 12 hónap!

Műanyag termékekre, pl. hűtőrács, króm műszerfal dekorációk, külső-belső kiegészítők, stb... 12 hónap!

Kérdések és válaszok Fk Automotive Volkswagen Golf 2 termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!

Fk Automotive Volkswagen Golf 2 vélemények és értékelések:

4 értékelés alapján 3.0 / 5
4
I
Ismeretlen felhasználó - 3 csillagos termék
2019-11-13 20:32:00
I
Ismeretlen felhasználó - 3 csillagos termék
2019-11-13 20:32:00
I
Ismeretlen felhasználó - 3 csillagos termék
2020-07-18 23:11:00
I
Ismeretlen felhasználó - 3 csillagos termék
2020-07-18 23:11:00