Autoglym Autoglym Instant Tire Dressing 500ml Gumiabroncsápolás

Ingyenes házhozszállítással
  • Autoglym Autoglym Instant Tire Dressing 500ml Gumiabroncsápolás 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#188815-AG 505009
Eredeti ár / 1db:
Ft
Bruttó fogyasztói ár / 1db:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
3.000 Ft

Autoglym Autoglym Instant Tire Dressing 500ml Gumiabroncsápolás:

Az Autoglym Instant Tire Dressing gyorsan helyreállítja a piszkos vagy régi abroncsok megjelenését. Egyszerűen permetezze a nedves vagy száraz abroncsokra, és hagyja megszáradni. A tartós polimerek és emulgeálószerek keveréke teljesen megváltoztatja az abroncsok megjelenését, felfrissít és új természetes fényt mutat. Az Autoglym Instant Tire Dressing a nedves motorrészekre is permetezhető. Tisztítás után új megjelenést kölcsönöz a műanyag és gumi alkatrészeknek, valamint véd a nedvességtől és a korróziótól. Az Autoglym Instant Tire Dressing gyorsan visszaadja a kopott abroncsok „újszerű” megjelenését. Tartsa abroncsait feketén és fényesen az Autoglym Instant Tire Dressing segítségével!
Gyorsan helyreállítja a gumiabroncsokat, mint az új. kopott abroncsok megjelenése Tartós, szilikon polimer réteget hagy maga után Véd a nedvességtől és a korróziótól

Autoglym Autoglym Instant Tire Dressing 500ml Gumiabroncsápolás

Autoglym Gumiabroncsápolás:

Az Autoglym egy brit gyártó, amely autóápolási és szerviztermékeket gyárt , amelyeket több mint 45 országban értékesítenek.

Az 1965-ben alapított Autoglym a Hertfordshire állambeli Letchworthben található, és az Altro csoport része .
A cég termékeit olyan vásárlók használják, mint a járműgyártók, forgalmazók, karosszériaműhelyek, professzionális szerelőcégek és szállítmányozók. A termékpaletta külső ( alváz , karosszéria , kerekek ) , belső és üvegápoló termékekből áll. Tartalmazza továbbá az Autoglym LifeShine-t, a kereskedő által alkalmazott kezelési rendszert, amely hosszan tartó védelmet nyújt az autók fényezése, üvegei és kárpitjai számára.

Kérdések és válaszok Autoglym Autoglym Instant Tire Dressing 500ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!

Autoglym Autoglym Instant Tire Dressing 500ml vélemények és értékelések:

0 értékelés alapján / 5
Te lehetsz az első, aki értékelést ír!