Sparco Pista Matt Silver Tech, 14-18 alufelni

Ingyenes házhozszállítással
  • Sparco Pista Matt Silver Tech, 14-18 alufelni 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#97353-
 +36.70.23456.00
a Tuning Pápa segít neked!

Sőt! TAJ számból jósol is. Kérdezz bátran Balitól, mert ő tuning ügyben képben van és tök szívesen segít neked. Melyik tuning cucc lesz jó az autódhoz és melyik nem? Melyiket érdemes megvenni? Hívd most! Csekkjobári rákkjobári!

Sparco Pista Matt Silver Tech, 14-18 alufelni:

Sparco Pista Matt Silver Tech, 14-18 alufelni

Sparco alufelni:

A Sparco egy olasz autóalkatrész- és kiegészítőgyártó vállalat, amely Volpianóban, Torino közelében található. A cég 1977-ben alakult, és olyan termékeket gyárt, mint ülések, kormányok, biztonsági övek, versenyruházat és sisakok. A Sparco márkájú ötvözött kerekeket az OZ Group gyártja licenc alapján. Többféle autóversenyt is támogatnak, beleértve a ralikat és az együléses versenyeket.

A Sparco híres a tűzálló versenyruházatáról, amelyet az FIA biztonsági előírásainak szigorítása után kezdtek el gyártani. Az első, hírnevet szerző termékük egy olyan tűzálló versenyruha volt, amely 11 másodpercig bírta ki a tűzben, ami abban az időben rekordnak számított. A cég évről évre fejlesztette technológiáját, így a versenyruhák tűzállósága folyamatosan nőtt.
A Sparco termékeit számos ismert autógyártó használja, beleértve a Mercedes-Benz, a Lotus, az Audi, a Skoda és a Peugeot márkákat. A vállalat vezetői között található Diego Basso, az elnök és ügyvezető igazgató, valamint Aurelio Sportelli, a műveleti igazgató.
A Sparco csoportnak többféle üzleti tevékenysége van, beleértve a háztartási és konyhai készülékeket is, és a csoport székhelye Keralában, Indiában található. A Sparco már több mint 48 éve van jelen az autóalkatrész-piacon, és az európai járművek alkatrészeinek vezető szakértőjeként ismert.
Szállítási idő: amennyiben van az Országban 2-3 munkanap, külföldi rendelés esetén 2-8 hét!
Garancia: 12 hónap

Kérdések és válaszok Sparco Pista Matt Silver Tech, 14-18 termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!

Sparco Pista Matt Silver Tech, 14-18 vélemények és értékelések:

1 értékelés alapján 5.0 / 5
1
I
Ismeretlen felhasználó - 5 csillagos termék
2011-05-08 20:01:00