Gledring Gumi autószőnyeg szett alkalmas Citroen C4 III 5 ajtós 2020- exkl. e-C4 (T profil 4 darab + rögzítő kapcsok) gumiszőnyeg

Ingyenes házhozszállítással
  • Gledring Gumi autószőnyeg szett alkalmas Citroen C4 III 5 ajtós 2020- exkl. e-C4 (T profil 4 darab + rögzítő kapcsok) gumiszőnyeg 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#206240-GL 0728
Eredeti ár / 1db:
Ft
Bruttó fogyasztói ár / 1db:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
3.000 Ft

Gledring Gumi autószőnyeg szett alkalmas Citroen C4 III 5 ajtós 2020- exkl. e-C4 (T profil 4 darab + rögzítő kapcsok) gumiszőnyeg:

Gumi autószőnyeg szett alkalmas Citroen C4 III 5 ajtós 2020-hoz, nem. e-C4 (4-részes T-profil + rögzítőkapcsok)

Az autószőnyegek ideális védelmet nyújtanak az autószőnyegek szennyeződése és kopása ellen.

A Gledring autószőnyegeket gondosan úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedik a járműhöz. Ezeket a cég alkalmazottai manuálisan mérik, minden részletet figyelembe vesznek. Így garantáltan 100%-osan illeszkednek.

A szőnyegek eredeti rögzítési pontokkal vannak felszerelve, amelyek biztosítják, hogy a gumiszőnyeg szilárdan a helyén maradjon, így növelve a biztonságot.

Dizájn:

Ezek a szőnyegek kiváló minőségű rugalmas gumiból készültek. Csúszásgátló funkcióval, átlagon felüli élettartammal rendelkezik, és könnyen tisztítható. A teljes védelem érdekében a szőnyegek 13 mm magas éllel is rendelkeznek, így a szennyeződés és a folyadék nem kerülhet át a szélén, és maga a szőnyeg tökéletesen illeszkedik a belső térbe.

Megkülönböztető jellemzője a Gledring kialakítása. magát a profilt; az autógumi profiljával a szőnyegek eredeti és stílusos megjelenést kölcsönöznek.

Tisztítás:

A tervezést 2010-ben tervezték olyan módon, amellyel a szennyeződés könnyen tisztítható. Ezért a Gledring szőnyegek egyenes vonalúak éles szélek nélkül, így a szennyeződés könnyen eltávolítható. Az optimális eredmény érdekében a GL 0614 cikkszámú Gledring tisztítót ajánljuk, amelyet kifejezetten ezen szőnyegek „száraz” tisztítására terveztek; víz nélkül.

További információ:

A Gledring környezettudatos, és annak érdekében, hogy kevesebb hulladékot termeljen a világon, a Az akasztót úgy gyártják, hogy utána jégkaparóként is használható legyen.

Minden Gledring gumiszőnyeg alján pontosan meghatározott információk találhatók a jármű típusáról, évjáratáról és márkájáról. Ezeknek a címkéknek köszönhetően mindig láthatja, hogy a szőnyeg illeszkedik-e a járműhöz.


Alkalmas Citroen C4 5 ajtósokhoz 100%-os illeszkedés a pontos mérésnek köszönhetően Eredeti dizájn Az autó belsejének védelme Könnyen tisztítható

Gledring Gumi autószőnyeg szett alkalmas Citroen C4 III 5 ajtós 2020- exkl. e-C4 (T profil 4 darab + rögzítő kapcsok) gumiszőnyeg

Technikai adatok:

Modellek
Citroen C4 III 2020-

Gledring gumiszőnyeg:

A Gledring cég arra törekszik, hogy vezető szerepet töltsön be az autógumi és csomagtartószőnyegek iparában. Márkánk az autók iránti szenvedélyre és az ilyen életmódra épül. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy termékeinket folyamatosan erősítsük, és innovációkat vigyünk piacunkra, versenyhelyzetünk javítása érdekében.
Vezető szerepet töltünk be az innovációban és a tervezésben az autógumi szőnyegek iparában, akik új minőségi dizájnertermékekkel látják el a piacot.
Fogyasztóközpontúak vagyunk, ezért folyamatosan fejlesztjük termékeink minőségét, megjelenését, érzetét és imázsát, valamint szervezeti struktúráinkat, hogy megfeleljenek a fogyasztói elvárásoknak és meghaladják azokat, és a legmagasabb értéket biztosítsuk számukra.

Kérdések és válaszok Gledring Gumi autószőnyeg szett alkalmas Citroen C4 III 5 ajtós 2020- exkl. e-C4 (T profil 4 darab + rögzítő kapcsok) termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!

Gledring Gumi autószőnyeg szett alkalmas Citroen C4 III 5 ajtós 2020- exkl. e-C4 (T profil 4 darab + rögzítő kapcsok) vélemények és értékelések:

0 értékelés alapján / 5
Te lehetsz az első, aki értékelést ír!