Gledring Rubbasol (gumi) Csomagtartó szőnyeg alkalmas Honda HR-V 2015-2021 exkluzív AWD csomagtértálca

Ingyenes házhozszállítással
  • Gledring Rubbasol (gumi) Csomagtartó szőnyeg alkalmas Honda HR-V 2015-2021 exkluzív AWD csomagtértálca 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#206569-GL 1853
Eredeti ár / 1db:
Ft
Bruttó fogyasztói ár / 1db:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
3.000 Ft

Gledring Rubbasol (gumi) Csomagtartó szőnyeg alkalmas Honda HR-V 2015-2021 exkluzív AWD csomagtértálca:

Rubbasol (gumi) Csomagtartó szőnyeg alkalmas Honda HR-V 2015-2021-hez, kivéve AWD (pótgumi nélküli modellek)

A csomagtérszőnyegek ideális védelmet nyújtanak a szennyeződés és a kopás ellen a csomagtér szőnyegén.

A Gledring csomagtérszőnyegeket gondosan úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek a járműhöz. Ezeket a cég alkalmazottai manuálisan mérik, minden részletet figyelembe vesznek. Így garantáltan 100%-osan illeszkednek.

Dizájn:

Ezek a szőnyegek kiváló minőségű, rugalmas Rubbasolból készültek. A Rubbasol a Gledring által kifejlesztett anyag, amely az egyik legtisztább anyag az autóiparban. Az anyag rendelkezik minden szükséges tanúsítvánnyal, hosszú élettartamot biztosít, csúszásgátló funkcióval rendelkezik és könnyen tisztítható. A teljes védelem érdekében a szőnyegek 2 cm magas éllel is rendelkeznek, így a szennyeződés és a folyadék nem tud átjutni a szélén, és maga a szőnyeg is tökéletesen illeszkedik a belső térbe. Ezekkel az élekkel akár 10 l folyadék is visszatartható, így tökéletes megoldás mindenkinek, aki gyakran használja a csizmáját.

Különösen télen nyújt tökéletes védelmet a szennyeződés és a hó ellen. Ez a szőnyeg kutyatulajdonosok számára is ideális, egy erdőben vagy strandon eltöltött nap után a csizma tiszta marad.

A kialakítást úgy tervezték meg, hogy a szennyeződés könnyen eltávolítható legyen. Ezért a Gledring csomagtartószőnyegeket éles szélek nélkül tervezték, így a szennyeződés könnyen eltávolítható. Az optimális eredmény érdekében a GL 0614 cikkszámú Gledring tisztítót ajánljuk, amelyet kifejezetten ezen szőnyegek „száraz” tisztítására terveztek; víz nélkül.

Doggy Mat:

Ezt a szőnyeget egy 'Doggy Mat' lökhárítóvédővel is bővítheti. egy kattintási rendszer. Ez a levehető védő megakadályozza a rakodóküszöb vagy a hátsó ülések sérülését.

Ez a csomagtartószőnyeg kombinálható egy Big Doggymat méretű, cikkszám: GL 1999-es csomagtartóval.

< p>Rögzítés:

Ez a termék fel van tekerve a csomagban. Ha kigöngyöli a csomagtartószőnyeget, egy órán belül optimális illeszkedést kap. A csomagtartószőnyeg felszerelése magától értetődő. Ha továbbra is segítségre van szüksége az elhelyezéssel kapcsolatban, mindig forduljon egy AutoStyle márkakereskedéshez.


Honda HR-V-hez megfelelő. A magas szél a szőnyegen belül tartja a szennyeződést és a vizet Csúszás gátló Könnyen tisztítható Jó minőség Kombinálható Doggy Mat Big-el

Gledring Rubbasol (gumi) Csomagtartó szőnyeg alkalmas Honda HR-V 2015-2021 exkluzív AWD csomagtértálca

Technikai adatok:

Modellek
Honda HR-V

Gledring csomagtértálca:

A Gledring cég arra törekszik, hogy vezető szerepet töltsön be az autógumi és csomagtartószőnyegek iparában. Márkánk az autók iránti szenvedélyre és az ilyen életmódra épül. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy termékeinket folyamatosan erősítsük, és innovációkat vigyünk piacunkra, versenyhelyzetünk javítása érdekében.
Vezető szerepet töltünk be az innovációban és a tervezésben az autógumi szőnyegek iparában, akik új minőségi dizájnertermékekkel látják el a piacot.
Fogyasztóközpontúak vagyunk, ezért folyamatosan fejlesztjük termékeink minőségét, megjelenését, érzetét és imázsát, valamint szervezeti struktúráinkat, hogy megfeleljenek a fogyasztói elvárásoknak és meghaladják azokat, és a legmagasabb értéket biztosítsuk számukra.

Kérdések és válaszok Gledring Rubbasol (gumi) Csomagtartó szőnyeg alkalmas Honda HR-V 2015-2021 exkluzív AWD termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!

Gledring Rubbasol (gumi) Csomagtartó szőnyeg alkalmas Honda HR-V 2015-2021 exkluzív AWD vélemények és értékelések:

0 értékelés alapján / 5
Te lehetsz az első, aki értékelést ír!