Bosch TIF8900 gázszivárgás érzékelő

Ingyenes házhozszállítással
  • Bosch TIF8900 gázszivárgás  érzékelő 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#191328-BO TIF8900
Eredeti ár / 1db:
Ft
Bruttó fogyasztói ár / 1db:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
3.000 Ft

Bosch TIF8900 gázszivárgás érzékelő:

A 8900-as eszköz széles sávú, elemes, félvezető elektronikus éghető gázérzékelő. A műszer egy „geiger-számláló” ketyegő jelet ad, amelynek frekvenciája növekszik, mivel az éghető gázok forrása már 5 PPM-nél alacsonyabb. Ez az egység egy hordtáskát, használati útmutatót, újratölthető elemeket és töltőt tartalmaz. Az egység ideális az ismert szivárgások azonosítására, a szivárgás ellenőrzésére és a potenciálisan veszélyes helyek biztonságának ellenőrzésére. A 8900 egy általános célú éghető gázérzékelő, amely olyan esetekben használható, amikor éghető gázt, gőzt vagy maradékot kell találni. Néhány alkalmazás a következő: - Gázvezetékek és csövek - Üzemanyag a tengeri fenékvízben - Kipufogó- és üzemanyagszivárgás - A hőcserélő szivárog - Folyékony vagy gáztüzelésű fűtési rendszerek - Propán töltőállomások - Ellenőrizze az aknákat a biztonság érdekében - Határozza meg a gyújtogatás maradványait - Beltéri levegőminőség (IAQ) vizsgálatok Megjegyzés: Bár az egység reagál a magas szén-monoxid-szintre (2000 ppm felett), nem szabad szivárgás pontos meghatározására használni a használati utasításban leírtak szerint. FIGYELEM: Az akkumulátorokat az első használat előtt 24 órán keresztül tölteni kell. Ha ez nem történik meg, a készülék nem fog megfelelően működni. Műszaki adatok: SAFT és NEA Ni-Cad akkumulátorokhoz: két 2,4 V/0,75 amperóra Folyamatos működési idő: kb. 4 óra Tápellátás: 4,8 V-os Ni-Cad újratölthető akkumulátorok Érzékenység: Változó, akár 5 ppm (benzin) Működési hőmérséklet tartomány: 0-52 Celsius fok Üzemi ciklus: Folyamatos, korlátozás nélkül Válaszidő: azonnali Felmelegedési idő: Körülbelül 30 másodperc Súly: 450 gramm Méretek: 20,3 cm x 7,6 cm x 4,6 cm Szonda hossza: 38 cm
Újratölthető elemek Egy „geiger-számláló” ketyegő jel Reagál a magas szén-monoxid-szintre

Bosch TIF8900 gázszivárgás érzékelő

Bosch érzékelő:

Bosch féktárcsák, Bosch fékbetétek, Bosch porlasztó csúcsok, pd elemek, Bosch ablaktörlő lapátok, Bosch izzók, adagolók, Bosch generátor, önindító,  ABS alkatrészek, ESP alkatrészek, vezérlő egységek, akkumulátor, Bosch fényszórók, vezérlés és alkatrészei, légtömegmérő, Bosch szenzorok, olajszűrő, Bosch légszűrő, üzemanyagszűrő,  lambdaszonda

A BOSCH mindenki számára ismert márka. A Bosch a világ egyik legnagyobb vezető beszállítója az autógyártó vállalatoknak.

240 leányvállalat tartozik a Bosch szárnyai alá. A cégnek a világ minden tájékán vannak gyárai, így a mi kis országunkban is. Több autógyár elsődleges beszállítója, mint például a Mercedes vagy BMW, de majdnem minden autóban megtaláljuk valamelyik terméküket. A neve egyenlő a minőséggel. A vállalat alapítása egészen 1886-ig nyúlik vissza. Stuttgartban alapította Robert Bosch mint Finommechanikai és Elektronikai Műhely.  A vállalat hamar nyitott a külföldi kereskedelem felé, és hamar megtalálta a mi országunkat is. 

Már 1899-ben megkezdték Magyarországon / akkor még Magyar-Osztrák Monarchia/ a Bosch termékek értékesítését. Mára már hatalmas gyártelepe van az országban, mellyel kiszolgálnak hazai és más külföldi igényeket. A Bosch számtalan alkatrész gyártásával és fejlesztésével foglalkozik, hogy minél felkészültebb legyen a jövő kihívásaira. 

Kérdések és válaszok Bosch TIF8900 gázszivárgás termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!

Bosch TIF8900 gázszivárgás vélemények és értékelések:

0 értékelés alapján / 5
Te lehetsz az első, aki értékelést ír!